Intentie

Het Speelse Leerboek

Welkom,

“toevallige” passanten en aangeschreven sponsors, artiesten, scholen en freelance spirituele docenten. Ik ben benieuwd wat jullie van het concept boek vonden. Het boek kan gedurfd aanvoelen, doordat ik ervoor gekozen heb alleen te schrijven vanuit de passie van mijn hart en de wijsheid van mijn ziel. Maar mijn voelen zegt dat het nu kan. Wereldwijd zie je nu de oude donkere structuren zichtbaar omgevormd worden naar de nieuwe structuren van harmonie. De wereld is er meer dan klaar voor. Geprobeerd het boek zo simpel, speels en klein mogelijk te houden, maar net genoeg om de herinnering en kennis van de ziel in het kind te kietelen.

Via dit leerboek, het spel en de vragenkaarten kan ik en anderen die ermee resoneren, cursussen aan kinderen gaan geven vanaf 7 jaar. Opgedeeld in 3 cursusdagen of weekenden. Per weekend of dag een hoofdstuk aanraken, opgedane kennis testen op een speelse manier via het wereldwensen spel met de kaarten die bij dat hoofdstuk horen en een speels einde met liedjes zingen en elementen spelletjes.

Mijn vraag aan jullie, wees een aanvulling en geef mij het cadeau van spiegelen, door aan te geven wat volgens jou anders kan, eruit mag of wat er nog aan ontbreekt. Deze website is er voor jullie, hier kunnen jullie meer lezen over de achterliggende intentie van Liefland.

De passie waaruit Liefland is geboren,

Steeds meer kinderen zitten in de klas en ervaren een wereld voorbij deze wereld. Hun verbinding met alles wat is, is gewoon sterker. Hun energie, vibreert sneller en hoger. Hierdoor staan ze meer open en nemen meer beelden en geluiden waar. Buiten hunzelf en in hun zelf. Doordat anderen het niet kunnen waarnemen, betekent het niet dat het niet waar is wat ze zien, voelen en horen.

Het is hun innerlijke waarheid en taal, die tot hun spreekt. Een symbolen, klanken, kleuren en beelden taal, die wij binnen het huidige systeem nog niet erkennen als volwaardig en waar. Zolang we dit blijven ontkennen, blijven de kinderen de Aarde onder hun voeten verliezen. En gaan ze wankelen in hun lagen van angst, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde. Eenmaal bewegend vanuit deze lagen, worden ze kwetsbaar voor onzuivere invloeden in het Aardse, maar ook in de wereld van energie. Dat hun innerlijke waarheid gezien en erkent wordt is dus van groot belang.

Het krachtige licht in hun kan niet in al zijn volheid schijnen binnen de oude structuren, omdat teveel instanties deze innerlijke taal en waarheid nog niet erkennen, doordat ze het nog niet begrijpen. Iedereen op Aarde heeft zijn eigen innerlijke waarheid die tot hem of haar spreekt. Het fysieke lichaam, tezamen met het energie lichaam en de Elementen Cyclus, zijn vertalers voor de af en toe ongrijpbare taal van onze emoties. In onze emoties liggen vele van onze krachten verborgen. We krijgen wel de Nederlandse taal op school om ons te leren hoe we de fysieke wereld om ons heen kunnen verstaan en begrijpen, maar zo zouden we dus ook de taal van energie, licht, liefde, de elementen en emoties moeten krijgen op school om zo te leren hoe we de energetische wereld in en buiten ons kunnen verstaan en begrijpen. Want zolang deze energetische taal niet erkend wordt, blijven deze kinderen zich onbegrepen voelen, wat zich weer kan uiten in depressie, niet willen praten, zich terugtrekken, of ze schieten de andere kant op en gaan extreem druk, obsessief en maatschappelijk “ongehoord” gedrag vertonen.

Deze gedragingen worden weer gelabeld door de omgevingsmuur van onwetendheid waar de kinderen tegen aan botsen. En worden vervolgens afgeschilderd als “raar”. Zodra er een label is, volgt er automatische een reeks aan Big Pharma medicijnen en goedbedoelde gesprekken waarin ze ook vaak niet begrepen worden. Al gauw verliezen ze hun verbinding met de innerlijke waarheid en wijsheid van hun ziel. Deze innerlijke kracht verdwijnt achter de lagen van onbegrepenheid. Krachtdeurtjes sluiten zich. Want er wordt ze verteld dat wat ze zien, horen en/of voelen niet waar is. Terwijl het hun innerlijke taal is, die via beelden, energie bewegingen en lichttaal ze komt vertellen hoe ze het makkelijkste kunnen bewegen hier op Aarde en welke krachten ze kunnen inzetten voor hunzelf en het grotere geheel..

Kinderen zijn de toekomst van onze prachtige Aarde, laten wij in co-creatie ervoor gaan zorgen dat de taal van hun ziel weer mag spreken. In het boek reik ik ze “vertaal” tools aan die hun zullen helpen met soepel leren bewegen tussen de donkere en lichte emoties, het begrijpen van de beelden, symbolen en klanken frequenties die doorkomen via hun krachtige innerlijke licht van waarheid, hun ziel. Want het is prachtig dat ze zo open staan en toegang hebben tot hun innerlijke wijsheid, maar zoals we licht en donker op Aarde ervaren, zo komen we het ook tegen in de werelden van licht en energie. In het boek geef ik ze ook leuke speelse tools, waarmee ze zichzelf kunnen beschermen. Als ze dit weten, vliegen ze niet meer alle kanten op en staan ze stevig op de Aarde. Vanuit die stevigheid kunnen ze dan verder bouwen en het leven op Aarde ervaren als een speelse dans tussen licht en donker. Een wereld waarin hun innerlijke waarheid telt en gezien wordt als VOLWAARDIG.

Zoals zovelen, heb ook ik dit als kind ervaren. Hier ligt dus ook de bron van mijn passie, mijn passie om dit te realiseren en naar de kinderen te brengen. Want hoe zalig is het, als deze kinderen erachter komen dat ze niet gek zijn en dat ze er niet alleen voor staan. Dat er hele simpele manieren zijn om zelf hun krachtdeurtjes weer te openen. In het boek verwijs ik ook naar de nieuwetijds beroepen en scholen. Zo kunnen ze achter in het boek de plaatsen ontdekken in Nederland waar ze helemaal zichzelf mogen zijn. Scholen, centrums en Liefland weekenden die er zijn om hun licht weer volop te laten schijnen. Ik zou graag in co-creatie met jullie, de kinderen een weg bieden, om de omgevingsmuur van onwetendheid en onwaarheden heen. Want samen staan we sterker.

Samen staan we sterk,

Vele van jullie werken al vanuit jullie eigen unieke zielenkracht en wijsheid met het licht van de Nieuwe Gouden Tijd. Laat mij een verbinder zijn door jullie licht samen te brengen via dit Liefland project. Ieder werkend vanuit zijn of haar eigen unieke talent. Samen het Licht van heling en waarheid zijn voor de kinderen die het zo hard nodig hebben. De Nieuwe Tijds Methodieken, cursussen en scholen bekendheid geven. De gratis weekenden wil ik gaan realiseren door samen te werken met bekende artiesten, zo krijgt de Liefland CD een wijder bereik. Met de opbrengst van de CD zou ik graag samen met jullie deze gratis dagen of weekenden organiseren. Gratis, zodat ook de kinderen in een gezin met een zeer klein inkomen de kans krijgen om gelijkgestemden te ontmoeten en samen in kracht en wijsheid te ontwaken.

Meer over mij,

In de “even voorstellen” video die ik heb bijgevoegd in de mail, hebben jullie kennis kunnen maken met de vrouw achter het idee. Mochten jullie nog meer willen weten en zien, verwijs ik jullie naar mijn Qizensworld website. Deze site is Engelstalig, hopende dat niemand dit als een obstakel zal ervaren. Klik HIER om naar mijn website te gaan. Voor een persoonlijk 1 op 1 gesprek klik HIER voor de link naar mijn Skype account. Ik kijk uit naar jullie reacties!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *